فراخ بانيه من مطبخى
+4
❥=κλȘλΧκƲરΘ
G F X
nader12
عمرو المصرى
8 مشترك
- عمرو المصرىعضو متألق
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 1536
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 23/08/2013
فراخ بانيه من مطبخى
الأربعاء 5 مارس 2014 - 12:00
=efaae08297e2c9819e722d6193544b4a&cvf[1]=d5398d4f38095a52a37a16a24e15cd0b&eval=plus&p_vote=7207]+
----
=a91e70d492dea240fab4192ceb686fe6&cvf[1]=9a6c7a583875a515bcff6c51953e0b5a&eval=minus&p_vote=7207]-
الفراخ البانيه من مطبخى
المقادير
نصف فرخة بيضاء
بصلتين واحده كبيره ووحده صغيره حسب الرغبه
ليمون
3 بيضة
بقسماط مفرى او فيجتار حار
ملح فلفل بهارات توابل
وكزبره ناشفه
الطريقة
1.اخلى الفرخة جيدا بنزع العضم والجلد منها جيداااا
.هاتى تلك القطع المخلية من العظم والجلد وتبليها بالبصل المفرى
والملح والفلفل والبهارات جيدا والليمون واتركيها لمدة ساعة او ساعتين كالتالى
. اكسرى البيض فى طبق ثم ضيفى عليها الكزبره الناشفه وقليل من البهارات وربيهم كويس
. حطى لبقسماط او الفيجتار فى طبق
هاتى قطعة من الفراخ وضعيها فى البيض ثم فى الفيجتار
وتبليها كويس وده شكلهم بعد تتبيل كل الكميه
وبعد التتبيل بندا بالقلى فى الزيت ولا بد ان تكون النار هادئه لكى تستوى الفراخ كويس كالتالى
و بمجرد وصولها للون الذهبى الرائع انزعيها من على النار
وخلى بالك متحطيش زيت كتير عشان هيترمى بعد ما تقلى كل الكميه لان ده هيبقا شكله
وده الشكل النهائى
وممكن تقدميها مع بطاطس مقليه وسلطه
البطاطس المقليه
قطعى البطاطس شرائح رفيعه واقليها فى النار
وبس
ثم
ثم
مع طبق السلطه
وده البانيه
وبالف هنا
- nader12عضو مجتمع حروف
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 40
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 22/03/2014
رد: فراخ بانيه من مطبخى
السبت 22 مارس 2014 - 16:42
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
جزاك الله كل خيرو جعله في ميزان حسناتك
تسلم اناملك الذهبية و الرائع
بانتظار كامل جديدك
و في ماان الله
جزاك الله كل خيرو جعله في ميزان حسناتك
تسلم اناملك الذهبية و الرائع
بانتظار كامل جديدك
و في ماان الله
- G F Xعضو متألق
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 301
- [ آلتًسجيلٍ » : 13/07/2013
رد: فراخ بانيه من مطبخى
الإثنين 24 مارس 2014 - 15:10
موضوع رائع , يسلمو
تحياتي
2YaM Wa3DeT
تحياتي
2YaM Wa3DeT
- ❥=κλȘλΧκƲરΘعضو مجتمع حروف
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 19
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 27/03/2014
رد: فراخ بانيه من مطبخى
الخميس 27 مارس 2014 - 10:18
يسلمو على الموضوع المميز
- الذهبيعضو متألق
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 158
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 14/08/2013
رد: فراخ بانيه من مطبخى
الخميس 27 مارس 2014 - 22:13
شكرا لك على هذا الموضوع الجميل والرائع
تحياتي : الذهبي
تحياتي : الذهبي
- محمد محمودعضو متألق
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 240
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 06/04/2014
رد: فراخ بانيه من مطبخى
الخميس 10 أبريل 2014 - 10:28
شكرا لك
جزاك الله خيرا
- Mixlogyعضو متألق
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 540
- [ آلتًسجيلٍ » : 13/07/2013
رد: فراخ بانيه من مطبخى
الخميس 10 أبريل 2014 - 13:21
يسلمو على الموضوع
- Sultan 7RoOfعضو متألق
- [ ڪِتـابَاتِيّ : 1218
[ جِنسك :
- [ آلتًسجيلٍ » : 12/07/2013
رد: فراخ بانيه من مطبخى
الثلاثاء 15 أبريل 2014 - 20:22
شكرا لك
موضوع مميز
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى